Loading Player ...

Thomas van Grinsven mee met ambulance | Week van Zorg en Welzijn | Vlog 3

-

Week van Zorg en Welzijn

17,245 views
Hey guest, welcome to TopHBO.Com Like to see
YouTuber Thomas van Grinsven gaat voor de Week van Zorg en Welzijn een dagje mee op pad met een ambulance!.In zijn video laat hij zien wat hij meemaakt en hoe hij deze dag beleeft.

Deze video is ook te zien geweest in het programma Heel Holland Zorgt. Dit is iedere zaterdag om 16:30 te zien op SBS6.

Is je interesse gewekt voor zorg en welzijn en wil je meer weten over leren en werken in deze sector? Kijk dan op www.youchooz.nl voor meer informatie over opleidingen.

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Neem een kijkje bij het verpleeghuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt! Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem het maar op, alles is te zien!

De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus. www.weekvanzorgenwelzijn.nl
Loading...
Loading...