Loading Player ...

Grote inzet Brandweer, Politie en Ambulances bij zwaar ongeval op de A58 bij Oirschot - 23-06-2017

-

Denissen123

522,571 views
Hey guest, welcome to TopHBO.Com Like to see
Grote inzet Brandweer, Politie en Ambulances bij zwaar ongeval op de A58 bij Oirschot, 23-06-2017.

Twee gewonden bij ernstig ongeval op de A58 bij Oirschot

Oirschot - Op de A58 richting Eindhoven heeft vrijdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Oirschot. Bij het ongeval zijn een vrachtwagen, touringcar en een personenauto betrokken geraakt. De hulpdiensten rukte massaal uit naar het ongeval.

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatsen, waaronder een traumahelikopter. Deze lande op de snelweg om het ambulancepersoneel ter ondersteunen. Er vielen bij het ongeval twee slachtoffers, deze zijn beide met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De slachtoffers zaten enige tijd bekneld in de personenauto, ze zijn door de brandweer uit hun benarde positie bevrijd.

Volgens de politie lijkt het erop dat de touringcar op de auto is gebotst. Daarna kwam de auto klem te zitten tussen een vrachtwagen en de touringcar. De touringcar vervoerde op dat moment geen passagiers. De bestuurders van de vrachtwagen en de touringcar zijn met de schrik vrij gekomen.

De VOA van de politie, Verkeers Ongevallen Analyse, heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Wat de toestand van de twee slachtoffers is, is op dit moment nog onbekend.

Tijdens het ongeval is de gehele A58 richting Eindhoven afgesloten geweest voor het verkeer. Dit zorgde voor lange files de de A58 van en naar Eindhoven. Rijkswaterstaat heeft omleidingen ingesteld om het verkeer om te leiden via de A65 en de A2. Aan de andere kant van de snelweg ontstond een kijkersfile. De snelweg is rond 18.00 uur weer gedeeltelijk vrijgegeven voor het verkeer. Het verkeer werd over de vluchtstrook langs het ongeval geleid.

Bron: www.district-brabant.nl
Loading...
Loading...