Deep Sleep Music: Music for sleeping, Relaxation Music, Well-being music (Heaven On Earth)

-

Jason Stephenson - Sleep Meditation Music

708.211 views
Hey guest, welcome to TopHBO.Com Like to see
Krijg Mijn GRATIS Meditatie MP3 hier - http://www.relaxmeonline.com/free

Mijn favoriete essentiële oliën voor ontspanning: http://www.jasonstephenson.net/best-o...

Heaven on Earth MP3 nu beschikbaar op iTunes: http://itunes.apple.com/au/album/hea...

~ Jason Stephenson's slaapmuziek en begeleide meditaties zijn een geweldige manier om diep te ontspannen, stress los te laten en u snel te slapen en tot 100% diep slaap te genieten.

© JASON STEPHENSON & RELAX ME ONLINE AUSTRALIA PTY LTD Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden.


Onze muziek om te slapen is geweldige muziek om te helpen bij slapeloosheid, pijn en pijn te verlichten en stress of spanning. Het merendeel van onze slaapmuziek heeft delta golven toegevoegd om u binnen een paar minuten een diepere en rustiger gemoedstoestand te bereiken. Onze rustige slaapmuziek kan worden gebruikt als muziek om te slapen, muziek te studeren, achtergrondmuziek en muziek voor meditatie. Laat de diepe en rustgevende rustende muziek toe om u te helpen een dieper geluidsslaap te krijgen.

~ Onze slaapmuziek is speciaal samengesteld voor het Jason Stephenson - Sleep Music kanaal van enkele van de beste ambient artiesten uit de hele wereld.


~ Ik creëer positieve affirmaties, slaap- en meditatiemuziek en begeleide meditaties om u te helpen leven in het tegenwoordige moment en bewust worden. Met behulp van mijn ontspannende muziek op mijn kanaal, (die is geselecteerd van verschillende nieuwe leeftijdscunivers wereldwijd) helpt u om in uw meditatiepraktijk diep te slapen, te slapen of rustige staten te bereiken. Neem de tijd om elke dag te luisteren naar een begeleide visualisatie, meditatiemuziek waarmee u kunt reflecteren en mediteren. Zelfs al vijf minuten per dag. Meditatie, zoals alles, kost tijd.


~ De muziek die ik selecteer, is muziek van verschillende ambiente en nieuwe leeftijdskunstenaars over de hele wereld die mij geïnspireerd hebben, me ontspannen en die ik persoonlijk heb gebruikt voor reflectie of meditatie. U kunt verwachten om zachte geluiden van de piano, vreedzame gitaar, binaurale klokken, isochrone tonen, yoga muziek te horen, muziek te mediteren, te bestuderen of concentreren op muziek, muziek met positieve affirmaties, reflecterende muziek, helende muziek, boeddhistische en Tibetaanse tonen, zingen Kommen, en nog veel meer.

~ Reageer alsjeblieft en sluit me aan en zeg hallo!

~ JASON STEPHENSON: http://www.jasonstephenson.net
~ FACEBOOK: http://goo.gl/Xk6mgy
~ TWITTER: http://twitter.com/askjasonnow
~ GOOGLE: http://goo.gl/F2Jpgx
~ YOUTUBE SUBSCRIBE: http://goo.gl/w4J47K

~ Productie van isochrone tonen door Transparante NP3. Meer over die software hier: http://goo.gl/c053I5

~ Productie van Subliminals door Mindzoom. Meer hierover: http://goo.gl/pJlL3c


Bedankt voor het nemen van de tijd om je geest, lichaam en geest te ontspannen, te verjongen en te koesteren. Jij verdient dit!
sleep music, calming music, soothing music, meditation for sleep, meditation music, yellow brick cinema, jason stephenson, Sleep, healing, deep relaxation, well-being music, dreaming, relax, relaxation music, easy listening, concentration music, enya, insomnia, meditation, yoga, chakra, music, relaxation, music for stress relief, background music, instrumental music, relaxing music, calm, stress relief, nature sounds, nature, heaven on earth, relaxing music for stress relief,
Loading...
Loading...