8 Hour Sleep Music For Insomnia: Deep Sleep Music, Sleeping Music, Help Insomnia ☯207

-

Body Mind Zone

11.233.596 views
Hey guest, welcome to TopHBO.Com Like to see
"""Body Mind Zone is de thuisbasis van de meest effectieve ontspannende muziek. We hebben muziekafspeellijsten voor Meditatiemuziek, Slaapmuziek, Studiemuziek, Healing & Wellness-muziek, en Reiki- & Zenmusiek.
Body Mind Zone muziekvideo's zijn ideaal voor het instellen van balans in de vele aspecten van je leven. De ontspannende geluiden worden gemengd met de meest effectieve geluidsgolven om u te helpen ontspannen, slapen, ontstressen, studeren, mediteren, genezen, en brengen een gevoel van vrede in je leven.

Probeer een aantal van onze populaire muziekafspeellijsten:

● Meditatie en Heling: http://tophbo.com/menber/playlist?list...
Onze Meditatie en Helingmuziek is ideaal voor het bereiken van een diepere staat van bewustzijn en selfheling. Onze luisteraars hebben de muziek gebruikt in combinatie met de beste geleide meditaties van personen zoals Deepak Chopra, Oprah Winfrey en Russell Simmons. Onze muziek zult u in een diepe meditatie, en laat je lichaam om een toestand van diepe genezing te bereiken, voor lichaam, geest en ziel. We hebben ook inspiratie uit Tibetaanse en Sjamanistische klanken genomen, om u een brede selectie van kwaliteit meditatieve klanken te bieden.

● Ontspanning en Spa: http://tophbo.com/menber/playlist?list...
Onze Ontspanning en Spamuziek is ideaal voor afbouw en het kalmeren van de geest. Gebruik deze muziek tijdens de behandeling, of gewoon ontspannen thuis. De prachtig licht geluiden zal uw drukke geest en vermoeide lichaam vervoeren naar een staat van gelukzaligheid en tevredenheid.

● Reiki & Zen:
http://tophbo.com/menber/playlist?list...
Onze Reiki Muziek en Zen muziek is speciaal gemaakt om uw Reiki-helingsessies zo effectief mogelijk te maken. De rustgevende geluiden worden gemengd met frequenties die het mogelijk maken voor de heler om de ideale bewustzijn voor genezing te bereiken, en moedigt een staat van ontspanning en openheid naar Reiki genezing aan. De onopvallende geluiden zijn ook ideaal voor meditatie en het stimuleren van een staat van Zen.

● Studie & Concentratie:
http://tophbo.com/menber/playlist?list...
Onze studiemuziek is gemaakt om uw lichaam en geest in een staat van gerichte ontspanning te brengen, perfect voor het studeren en concentratie. Onze muziek wordt gemengd met Alfagolven, die een hoge mate van aandacht voor je studie stimuleren en je productiviteit verhoogd.

● Binaurale geestesstaten:
Veel van de nummers sluiten Binaurale hersengolven in, die kunnen worden gebruikt om verschillende geestesfrequenties te voeren. Het kan gebruikt worden voor het bestuderen van muziek en revisie voor wanneer u het nodig hebt om creatief en gericht te zijn en een goede concentratie hebben. Veel mensen vinden Brainwave meesleuren handig voor diepe slaap om u te helpen om gemakkelijk in slaap te vallen, en ook genoeg rust te krijgen om de dag fris te beginnen. Binaurale hersengolven kan gebruikt worden voor meditatie, studiemuziek, creativiteit, diepe slaap, en veel meer voordelen. Vele moeders gebruiken het als babymuziek en slaapliedjes om hun baby's te helpen slapen.

Onze meest populaire muziekvideo's zijn nu beschikbaar op iTunes.
● Koop onze muziek op iTunes: http://goo.gl/bWgz3a

We willen graag uw terugvoer! Gelieve van ons te houden, commentaar te leveren, en te delen. We zijn zeer actief op sociale media om u te voorzien van een betere interactieve ervaring en een forum om je gedachten en ervaringen te delen.


Geniet ervan!
"""
sleep music, relaxing music, meditation music, soothing music, calming music, Sleep, insomnia, Delta, fast, fall, asleep, music, relaxation, meditation, system, theta, sleeping, quiet, slow, high, lovely, awesome, good, great, drift, tune, song, relax, sleep, peace, peaceful, meditate, yoga, anxiety, depression, stress, unwind, lullaby, classical, baby, lullabies, bodymindzone, body mind zone,
Loading...
Loading...